Prins

Системата VSI е съкращение от „Парна последователна инжекция“. Тази система за алтернативно гориво е най-модерната система за впръскване на пари, предлагана на пазара. Системата VSI се предлага в пропан-бутан, както и във вариант с CNG и е подходяща и за двигатели с последно поколение с директно впръскване (VSI-DI). При системата VSI няма разлика с карането на бензин. Със системата VSI Prins се стреми към оптимално намаляване на емисиите и намаляване на разходите.
Тази система за алтернативно гориво VSI е разработена в тясно сътрудничество с Keihin Corp. от Япония, един от водещите световни производители на инжектори и име, което означава качество и надеждност на OEM.
Системата VSI е напълно интегрирана чрез „master-slave“ метод с ECU на превозното средство, което го прави (E) OBD съвместим, следователно емулацията на сигнал не се изисква.
Ключовите компоненти на тази алтернативна система са с качество OEM и са специално проектирани за приложения за пропан-бутан и пропан-бутан. Всички компоненти отговарят на най-строгите разпоредби и сертификати. Монтажът на компонентите е много лесен поради компактния дизайн на компонентите.
Специално специализираният диагностичен софтуер е уникален и позволява фина настройка на системата VSI за оптимална работа и намаляване на емисиите.
За съхранение на пропан-бутан или пропан-бутан са налични различни опции на резервоара. Пълният списък на наличните системи и решения VSI-2.0 DI е тук, за да изтеглите. Повече за технологията Prins Dual Injection, щракнете тук.
Back to top