BRC

Sequent Plug&Drive

Plug&Drive

SEQUENT Plug & Драйв е  LPG система  от BRC. Тя e разработена на базата на опита от SEQUENT системите, но се характеризира с напълно иновативен подход,с който може лесно да управлява системи за пропан-бутан на двигатели с контролирано палене.
Системата се основава на засилена  хардуерна структура, която включва редуктор на налягане, BRC инжектори, налягане и температурен сензор  и здрава и мощна ECU. Основното нововъведение е софтуер за контролиране на двигателя, който благодарение на нови алгоритми за управление, позволява оптимизиране на газообразното дозиране на горивото по опростен и интуитивен начин, така че инсталиращия лесно би могъл да получи най-добри резултати.
За да се осигури по-висока интеграция с контрола на бензиновия двигател които да  удовлетворяват изискванията за OBD, SEQUENT Plug & Drive има актуализарана диагностика на газовата система и позволява комуникация с оригиналната система OBD на превозното средство

Sequent 24

instalatie-gpl-marca-brc-sequent-24-my07

SDI 2.0

СПИСЪК НА АВТОМОБИЛИТЕ ДИРЕКТНО ВПРЪСКВАНЕ

SEquent Direct Injection

SEQUENT Direct Injection е новата газова система, специално разработена за прилагане на превозни средства с бензинова система за директно впръскване. Разработена въз основа на предишният ни опит със SEQUENT системи,
SDI интегрира нови технически решения за хардуер и софтуер, за да се осигури най-добрата интеграция на най-съвременни двигатели, като тези с  директно инжектиране. SDI интерфейса на софтуера запазва лекотата, но в същото време, добавя голям потенциал за калибриране на превозното средство.
Back to top